Αηδιαστικό βίντεο δείχνει κτηνίατρο να ζουλάει άρρωστο σκύλο και δεκάδες ζωντανά σκουλήκια να βγαίνουν από το δέρμα του


Αυτό το αηδιαστικό βίντεο δείχνει έναν γενναίο κτηνίατρο να πιέζει το δέρμα ενός σκύλου από το οποίο βγαίνουν δεκάδες ζωντανά σκουλήκια.

Το συγκεκριμένο βίντεο έχει κοινοποιηθεί πάνω από 300.000 φορές στο διαδίκτυο και δείχνει τον κτηνίατρο να πιέζει σφιχτά το ξυρισμένο δέρμα του σκύλου.

Καθώς σφίγγει, δεκάδες σκουλήκια που ζουν κάτω από τη σάρκα του αναδύονται μέσα από τις κόκκινες πληγές του.

Επαναλαμβάνει τη διαδικασία αρκετές φορές, τοποθετώντας τα αηδιαστικά πλάσματα σε ένα πιάτο – το οποίο αρχίζει γρήγορα να γεμίζει.

Μέχρι το τέλος του βίντεο, που διαρκεί περίπου ένα λεπτό, έχουν αφαιρεθεί όλα τα σκουλήκια και το κουτάβι φαίνεται να θεραπεύεται.

Δεν είναι σαφές από πού προέρχεται αυτό το αηδιαστικό υλικό, αλλά δημοσιεύτηκε στο διαδίκτυο από τον Romy Budiarto.

Τα σκουλήκια είναι ζωντανές προνύμφες από μύγες που μολύνουν τα ζώα και να αναπτύσσονται κάτω από το δέρμα τους. Αυτή η πάθηση είναι γνωστή ως μυίαση.

Τα πλάσματα αυτά είναι επίσης ικανά να διεισδύσουν στην ανθρώπινη σάρκα, αλλά συνήθως βρίσκονται σε κάδους ή σάπια τρόφιμα.

Γι’ αυτό είναι σημαντικό να προσέχουμε το φαγητό που τρώει το κατοικίδιό μας, να μην το αφήνουμε να βγαίνει βόλτα μόνο του χωρίς επίβλεψη και να μην ξεχνάμε τις τακτικές του επισκέψεις στον κτηνίατρο.


Σχόλια